AJANKOHTAISTA

Mikäli olet kiinostunut tulemaan ohjaajaksi tai apuohjaajaksi seuraamme ota yhteyttä Heidiin p. 0407425136 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. niin kerromme lisää.

 

Kauden 2020-2021 toiminta alkaa sunnuntaina 13.9.

Vanhat kerholaiset voivat ilmoittautua mukaan toimintaan Heidille p. 0407425136 (viesti tavoittaa parhaiten) tai sähköpostitse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Ilmoittautuneille ilmoitetaan tulevan kauden harjoitusaika ennen ensimmäistä kerhokertaa. 

Vapaista kerhopaikoista uusille kerholaisille teidotamme myöhemmin näillä sivuilla. Ohjaajapulan takia uusia ryhmiä emme voi tällä hetkellä aloittaa. 

 

OHJEITA KERHOON OSALLISTUJILLE:

-OSALLISTU TOIMINTAAN TÄYSIN TERVEENÄ

-DESINFIO TAI PESE KÄDET UIMAHALLILLE TULTAESSA JA POIS LÄHTIESSÄ

-NOUDATA TURVAVÄLEJÄ

-VANHEMPIA TOIVOTAAN MAHDOLLISIMMAN VÄHÄN UIMAHALLIN AULA JA PUKUHUONETILOIHIN. NÄIN VÄHENNETÄÄN AIKUISTEN VÄLISTEN KONTAKTIEN MÄÄRÄÄ JA SAADAAN PUKUHUONETILOJA VÄLJEMMÄKSI LAPSILLE. VANHEMMILTA TOIVOTAAN KASVOMASKIEN KÄYTTÖÄ MIKÄLI TULLAAN SISÄTILOIHIN NIIN KAUAN KUIN KASVOMASKISUOSITUS ON VOIMASSA.

-SAUNAT EIVÄT OLE KÄYTÖSSÄ KERHOJEN AIKANA

-SEURAN KERHOMAKSU SISÄLTÄÄ JOKAISELLE KERHOLAISELLE OMAT UIMALASIT, LAINALASEJA EI OLE KÄYTÖSSÄ. HUOLEHDI ETTÄ LASIT OVAT MUKANA KERHOSSA. LASIT JAETAAN ENSIMMÄISELLÄ OSALLISTUMIS KERRALLA (TILATUT LASIT EIVÄT ENNÄTÄ ENSIMMÄISELLE KERRALLE, JAETAAN HETI KUN SAADAAN). 

-OHJAAJA JAKAA LAPSILLE AVAIMET JA ANTAA LUVAN MENNÄ PUKUHUONEISIIN. 

-PITKÄT HIUKSET KIINNI TAI KÄYTÄ UIMALAKKIA, SUIHKUUN ILMAN UIMA-ASUA

-POIS TULTAESSA PESEYDE REIPPAASTI NIIN ETTÄ SUIHKUTILA EI RUUHKAUDU

-OHJAAJAT AUTTAVAT TARVITTAESSA MYÖS PUKUHUONETILOISSA

-MIKÄLI OLET POIS KERHOSTA, ILMOITTAISITHAN SIITÄ HEIDILLE P. 0407425136