AJANKOHTAISTA

Mikäli olet kiinostunut tulemaan ohjaajaksi tai apuohjaajaksi seuraamme ota yhteyttä Heidiin p. 0407425136 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. niin kerromme lisää.

 

Kauden 2021-2022 toiminta

Uuden kauden toiminta starttaa sunnuntaina 12.9.2021 ryhmäaikataulujen mukaisesti (huom! mikäli koronatilanne tämän sallii). Ilmoitettu harjoitusaika on ryhmän altaassa olo aika, avaimen saat 10 min ennen harjoituksen alkua. Muut ryhmät käyttävät 2 pukuhuonetta, 5-vuotiaiden ryhmä käyttää vain naisten pukuhuone ja suihkutiloja. 

Kerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Vanhat kerholaiset, ilmoittautuvat myös mukaan toimintaan. Ilmoittautumisen yhteydessä saat uuden harjoitusajan tietoosi. Uusia ryhmiä kaudella aloittaa 5-vuotiden sukellustaitoisten ryhmä, 6-vuotiaiden sukellustaitoisen ryhmä ja 7-vuotiaiden sukellustaitoisten ryhmä. Uusia uimareita otetaan mukaan myös erityislasten uintiryhmään. Ryhmien aikataulut löydät harjoitusryhmät-sivulta. Muihin ryhmiin vapaista paikoista tiedotamme myöhemmin. 

Ilmoittautuminen ryhmiin: 

Heidille p. 0407425136 tekstiviesti tavoittaa varmimmin ja parhaiten

Laita ilmoittautumisviestiin: lapsen nimi, syntymävuosi ja oletko uusi vai vanha kerholainen. Paikat ryhmissä täytetään ilmoittautumis-järjestyksessä. Vastausviestillä ilmoitamme onko ryhmässä vielä tilaa ja ilmoitamme vielä harjoitusajan. 

 

OHJEITA KERHOON OSALLISTUJILLE (päivittyvät syksyn 2021 aikana):

-OSALLISTU TOIMINTAAN TÄYSIN TERVEENÄ

-DESINFIO TAI PESE KÄDET UIMAHALLILLE TULTAESSA JA POIS LÄHTIESSÄ

-NOUDATA TURVAVÄLEJÄ

-VANHEMPIA TOIVOTAAN MAHDOLLISIMMAN VÄHÄN UIMAHALLIN AULA JA PUKUHUONETILOIHIN. NÄIN VÄHENNETÄÄN AIKUISTEN VÄLISTEN KONTAKTIEN MÄÄRÄÄ JA SAADAAN PUKUHUONETILOJA VÄLJEMMÄKSI LAPSILLE. VANHEMMILTA TOIVOTAAN KASVOMASKIEN KÄYTTÖÄ MIKÄLI TULLAAN SISÄTILOIHIN.

-SEURAN KERHOMAKSU SISÄLTÄÄ JOKAISELLE KERHOLAISELLE OMAT UIMALASIT, LAINALASEJA EI OLE KÄYTÖSSÄ. HUOLEHDI ETTÄ LASIT OVAT MUKANA KERHOSSA. LASIT JAETAAN ENSIMMÄISELLÄ OSALLISTUMIS KERRALLA

-PITKÄT HIUKSET KIINNI TAI KÄYTÄ UIMALAKKIA, SUIHKUUN ILMAN UIMA-ASUA

-POIS TULTAESSA PESEYDE REIPPAASTI NIIN ETTÄ SUIHKUTILA EI RUUHKAUDU

-OHJAAJAT AUTTAVAT TARVITTAESSA MYÖS PUKUHUONETILOISSA

-MIKÄLI OLET POIS KERHOSTA, ILMOITTAISITHAN SIITÄ HEIDILLE P. 0407425136